Incendiu Alba Iulia : Un incendiu izbucnit la Alba Iulia, stins după 4 ore ... - Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7.

Incendiu Alba Iulia : Un incendiu izbucnit la Alba Iulia, stins după 4 ore ... - Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7.. De asemenea, autoritățile spun că acțiunea este … Marţi, 17 august 2021, 15:41. Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. De la nivelul isu alba acționează cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță smurd. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba.

Acesta se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit igsu. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate. De la nivelul isu alba acționează cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță smurd. Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu.

Prefectul Nicolae Albu, despre INCENDIUL din Alba Iulia ...
Prefectul Nicolae Albu, despre INCENDIUL din Alba Iulia ... from www.albaiuliainfo.ro
Știre în curs de actualizare. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale și o autoscară, în condițiile în care riscul era major ca focul să se extindă la restul blocului. Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. De asemenea, au fost trimise în. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. În mesaj li se recomandă să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare, scrie ziarul unirea. Un incendiu cu o degajare mare de fum a stârnit panica printre locuitorii de la marginea orașului alba iulia.

Acesta se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit igsu.

Din primele informații intervine detașamentul de pompieri alba iulia pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, lângă cunoscutul operator economic „sews. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba. Un incendiu devastator a izbucnit astăzi la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Detasamentul de pompieri alba iulia intervine pentru localizarea si. Detașamentul de pompieri alba iulia intervine pentru localizarea și stingerea incendiului la depozitul de peturi, pe a.i.cuza, municipiul alba iulia. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea. „de la nivelul isu alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă smurd. Incendiu major în alba iulia. Pompierii din alba iulia intervin în cursul zilei de astăzi, 3 august 2021, la un posibil incendiu de apartament,, în zona blocurilor m din oraș. De la nivelul isu alba acționează, la ora … Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Este vorba despre o hală în care își avea sediul o firmă de curierat, un service auto, iar în cea mai mare parte a spațiului funcționa un …

Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere. Incendiu major în alba iulia. Incendiu puternic în alba iulia, la un depozit de materiale plastice. Un incendiu a izbucnit marți dimineața la blocul m10 din municipiul alba iulia. De la nivelul isu alba acționează, la ora …

Incendiu la un depozit de PET-uri din Alba Iulia - Ecopolitic
Incendiu la un depozit de PET-uri din Alba Iulia - Ecopolitic from ecopolitic.ro
Un incendiu cu o degajare mare de fum a stârnit panica printre locuitorii de la marginea orașului alba iulia. Marţi, 17 august 2021, 15:41. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere. În mesaj li se recomandă să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare, scrie ziarul unirea. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate.

Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia.

Ziarulunirea.ro un incendiu violent a izbucnit astăzi la un depozit de materiale plastice din alba iulia, aflat pe strada alexandru ioan cuza. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu. Pompierii din alba iulia intervin în cursul zilei de astăzi, 3 august 2021, la un posibil incendiu de apartament,, în zona blocurilor m din oraș. Incendiu major în alba iulia. În mesaj li se recomandă să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare, scrie ziarul unirea. Șeful isu alba, ovidiu costea, a transmis că, în urma incendiului, au ars. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea. De la nivelul isu alba acționează, la ora … Un incendiu cu o degajare mare de fum a stârnit panica printre locuitorii de la marginea orașului alba iulia. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează. Acesta se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit igsu. De la nivelul isu alba acționează cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță smurd.

Marţi, 17 august 2021, 15:41. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Incendiu la un depozit de peturi. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează cu 5 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță smurd.

VIDEO | Incendiu DEVASTATOR la un depozit de materiale ...
VIDEO | Incendiu DEVASTATOR la un depozit de materiale ... from media.realitatea.net
La prima evaluare, suprafaţa aproximativă pe care se manifestă … Incendiul se manifestă cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum la un depozit de peturi. Marţi, 17 august 2021, 15:41. Știre în curs de actualizare. Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală din alba iulia. Blocul este în reabilitare termică, iar suprafața exterioară este acoperită de polistiren pe toată fațada blocului. „de la nivelul isu alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă smurd. Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea.

Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7.

Știre în curs de actualizare. În clădire îşi aveau sediul o firmă de curierat, un service auto, iar în cea mai mare parte a spațiului funcționa un depozit de electrocasnice. Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială a municipiului alba iulia. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Detașamentul de pompieri alba iulia intervine pentru localizarea și stingerea incendiului la depozitul de peturi, pe a.i.cuza, municipiul alba iulia. Un incendiu cu o degajare mare de fum a stârnit panica printre locuitorii de la marginea orașului alba iulia. Un incendiu izbucnit la alba iulia, stins după 4 ore. Incendiu puternic în alba iulia, la un depozit de materiale plastice. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului. Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Potrivit unui comunicat al isu alba, se acționează. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Există posibilitatea de propagare la depozitele din apropiere.